Knjiga s intuitivnom posvetom:
Tajna Mog 
Životnog Dizajna

Jednostavne stvari sretnog i ispunjenog života koje su previše dugo bile skrivene, sada su dostupne Tebi na 270 stranica ispunjenih tekstovima i inspirativnim citatima. Knjiga prožeta jednostavnošću, mudrošću i važnim životnim porukama za svaki dan.

"Knjiga "Tajna mog životnog dizajna" je za ženu koja je spremna na jednostavan način da mijenja i prihvati neke nove ideje koje će joj služiti na putu razvoja i ličnog rasta. Knjiga sadrži mnogo korisnih savjeta i predivnih mudrosti koje su objašnjene vrlo jednostavno, pitko i sa puno emocija. Ja sam je doživjela na pravi način, kao predivno štivo za ženu, kao poučan priručnik koji trebam imati pri ruci, kao knjigu kojoj ću se ponovo vratiti i opet je pročitati, jer sam sasvim sigurna da ću je iznova doživjeti na neki novi način. Toplo je od srca preporučujem svim ženama, a posebno onima koje su zaboravile koliko vrijede, koliko su bitne i koliko trebaju same sebe za buduće dane."

Slađana, Podgorica

"Knjiga koju si napisala je knjiga koja mijenja život, bez pretjerivanja. Kada god se desi situacija ili izazov na koji nemam trenutno rješenje, uzmem knjigu u ruke i uvijek nađem odgovore. Knjiga je napisana vrlo jednostavno i otkriva puno metoda kojima možemo poboljšati kvalitetu života. Sviđaju mi se svi tekstovi, ali na tekst "Za snažnu ženu koja je brinući o drugima zaboravila na Sebe", svaki puta nanovo zasuze oči i osvijestim ono najvažnije - snaga se krije u nama. Toplo preporučam knjigu svima koji tragaju za boljim životom, uspjehom. Ovo je knjiga u kojoj se kriju odgovori."

Natali, Rijeka

"Draga Marijana, knjiga me je zaista oduševila! To je nešto više od knjige. To je jedan od najljepših poklona koji sam ikada dobila. Evo počela sam da je čitam po drugi put. Prvi put mi se čini da sam je iz cuga pročitala. Sada želim više da upijam njene mudrosti, snagu i ljepotu. Želim da obogatim svoj život. Sve mi se sviđa u knjizi, svaki odlomak ima svoju poruku i svoje bogatstvo koje treba otkriti. Citati poznatih historijskih ličnosti u kombinaciji sa tvojim pisanim tekstom je pravo remek djelo. Izabrala si vrhunske citate koji fantastično oslikavaju i pojačavaju tvoju poruku i daju savršen balans svemu. Također je za pohvaliti da svaki odlomak ima poseban video, meditaciju ili tekst sa bloga Moj životni dizajn, što čini knjigu pravom riznicom ljepote i bogatstva. Lijepa je kao najljepši botanički vrt. Mislim da može pomoći svim ljudima koji žele ljepši, bogatiji, srećniji i ispunjeniji život. Hvala ti na ovom prelijepom daru!"

Elvira, Švedska

"Aut dicta commodi nostrum quidem delectus molestiae ad et ex odit."

Samantha
CEO / Founder
 • 01Customer
 • 02Shipping
 • 03Payment

Contact information

Billing address

Shipping address

Choose shipping

Main product

  Način plaćanja

  You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

  Završite plaćanje pomoću Paypala

  Izvršava se...
  Knjiga s Posvetom "Tajna Mog Životnog Dizajna" Marijane MayKnjigu s posvetom možeš kupiti do 30.11.2023.€17

  Kako kupiti:

  Ispunite kućice sa svojim imenom i prezimenom, email adresom, državom, kućnom adresom, gradom/mjestom, poštanskim brojem i brojem telefona

  Odaberite način plaćanja - kartica ili PayPal

  Upišite broj kreditne / debitne kartice

  Upišite datum isteka kartice MM/YY

  Upišite CVC troznamenkasti (trocifreni) broj na poleđini kartice

  Cijena knjige bit će naplaćena u EURima, u protuvrijednosti domaće valute kreditne kartice po tečaju (kursu) Vaše banke

  Kliknite "Kupi Knjigu s Posvetom" , nakon čega račun stiže na Vašu email adresu

  Knjiga s posvetom stiže na Vašu kućnu adresu!

  • Sveukupno
  • 1xKnjiga s Posvetom "Tajna Mog Životnog Dizajna" Marijane May€17
   -+
  • Poštarina€0

  Sve cijene u EUR